SQUARE SHOP

PRETRAGA

Nutrikozmetički tretman za rast i jačanje kose

98% prirodnog porekla
100ml + 40 caps.
Sales price 28,68 €

Inovativni tretman sastoji se od prirodnog eliksira za negu vlasišta i kapsula (dodatka ishrani) s idealnim udelom vitamina i minerala za 40-dnevni ciklus obnove i podsticanja rasta kose i revitalizaciju kože.

Kapsule

Kapsule sadrže koktel visoko-koncentrisanih vitamina i minerala, poput cinka, biotina i selena, koji doprinose održavanju normalne kose; bakra koji doprinosi normalnoj pigmentaciji kose; vitamina C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože; vitamina B2 i nikotinamida koji doprinose održavanju normalne kože.

Uputstvo za upotrebu

Jednu kapsulu dnevno, najbolje nakon doručka, uzeti s dosta tečnosti.

Biljni eliksir za rast i obnovu kose

98% prirodna, brzo upijajuća, nemasna formula za revitalizaciju kose obogaćena *inovativnim prirodnim sastojkom koji klinički dokazano podstiče rast novih vlasi i smanjuje njihovo ispadanje. Ekstrakt koprive pomaže ojačati koren kose, ricinusovo ulje neguje, a menta smiruje nadraženo vlasište. Za bolji učinak preporučuje se kontinuirano korišćenje uz kapsule (dodatak ishrani) tokom prvih četrdeset dana tretmana, ujutru i uveče. 

*patentiran prirodni sastojak koji već nakon tri meseca korišćenja usporava gubitak kose, stimuliše rast kose, povećava gustoću kose vlasišta što je dokazano sprovedenim kliničkim ispitivanjima.

Upotreba

Eliksir naneti na čisto i suvo vlasište te nežno umasirati i pustiti da se upije. Ne ispirati. Po potrebi naneti ujutru i uveče. U slučaju mogućih iritacija ili preosetljivosti, odmah prestati s upotrebom.

Sastojci iz Herbariuma

ulje mente, ulje ricinusa, ekstrakt koprive

Za najbolji rezultat, ovaj Nutrikozmetički tretman se preporučuje koristiti uzastopno tri meseca.

sr 1

sr 5