SQUARE SHOP

MAGDIS

Liniju proizvoda BIOBAZA razvija i proizvodi kompanija Magdis d.o.o. koju je osnovao u Zagrebu 1993. godine mr. sc. Srećko Gross, dipl. ing. pharm., stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj proizvodnji. Magdis d.o.o. se tokom godina farmaceutskim tehnologijama profilirao u vrhunskog uslužnog proizvođača dijetetskih i kozmetičkih proizvoda.

Osim proizvodnjom, kompanija se kontinuirano bavi i razvojem proizvoda. Pored toga, Magdis se bavi proizvodnjom lekarskih i medicinskih sirovina i proizvoda.
Magdis kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj, kao i izgradnju savremenog proizvodnog pogona. Jednako tako, veliki se napori ulažu u sistem kontrole i kvaliteta po strogim farmaceutskim načelima.

BIOBAZA

BIOBAZA liniju kozmetičkih proizvoda proizveli su s velikom pažnjom i ljubavlju prema prirodi stručnjaci za farmaceutsku proizvodnju. Biobaza proizvodi su prilagođeni osetljivoj koži jer su izbegnuti svi konzervansi, iritansi, mirisi (parfemi) i boje.
Tokom razvoja proizvoda stavljen je naglasak na farmaceutski kvalitet, kao i visok nivo sastojaka prirodnog porekla. Na svakom proizvodu je označen tačno nivo sirovina prirodnog porekla.

BIOBAZA proizvodi sadrže visokokvalitetne aktivne materije: prirodne maslace, biljna i eterična ulja, ekstrakte i dr. Svaka proizvedena serija se laboratorijski testira pre izlaska na tržište te se sistematski prati kvalitet proizvoda prema visokim farmaceutskim standardima. BIOBAZA koristi ambalažu koja dodatno štiti kvalitet proizvoda, jednostavna je za upotrebu te sprečava moguće zagađenje proizvoda tokom njegove primene.

BIOBAZA proizvodi ne sadrže genetski modifikovane organizme (GMO) niti su proizvedeni korišćenjem tehnika genetičkog inženjerstva.

BIOBAZA svoje proizvode ne testira na životinjama i ne koristi sastojke testirane na životinjama.