SQUARE SHOP

Tropic Sun Cooling Spray
250 ml

96% prirodnog porekla
250ml
ZERO TOLERANCE TO PARABENS, PRESERVATIVES, SYNTHETIC PARFUMES AND COLORS


Prodajna cena10,75 €

BIOBAZA TROPIC SUN MIST ZA UBRZANO TAMLJENJE I HIDRACIJU KOŽE je lagane, nemasne teksture, a svojim odabranim sastojcima snažno osvežava, intenzivno i dugotrajno hidrira i podstiče prirodno postizanje bronzanog tena. Koristite na plaži, ali i kao tretman posle sunčanja za lep, dugotrajan i svilenkast ten jer divno miriše i ne ostavlja mastan trag.

Upotreba: prskati po licu i telu tokom sunčanja. Može se koristiti u kombinaciji sa proizvodima za zaštitu od sunca. Kao sprej za negu posle sunčanja na čistu i suvu kožu lica i tela. Upozorenje: Izbegavajte direktan kontakt očima. Ne sadrži kremu za sunčanje, pa se preporučuje da se koristi sa proizvodima za zaštitu od sunca. Ne zadržavajte se predugo na suncu iako koristite kremu za sunčanje. Prekomerno sunčanje ozbiljno ugrožava zdravlje.

INGREDIENTS/INCI: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, PANTHENOL, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PENTYLENE GLYCOL, AROMA* (Frangipani), AROMA* (Mango), AROMA* (Peach), SODIUM LACTATE, LACTIC ACID, SERINE, UREA, SORBITOL, SODIUM CHLORIDE, ALLANTOIN, MENTHOL, BETA-CAROTENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LIMONENE, CITRAL.

sr 3

sr 2