SQUARE SHOP

PRETRAGA

 x 

0 proizvoda.

Nutrikozmetički tretman za telo

98% prirodnog porekla
100ml
Prodajna cena: 12,18 €

Kombinacija koncentrovanog seruma za negu kože zahvaćene celulitom i dodatka prehrani (kapsula) na bazi bromelaina iz ananasa i L-karnitina za 20-dnevni, intenzivni tretman celulitom zahvaćene kože.

Serum za oblikovanje tela

Koncentrovani koktel aktivnih sastojaka za efikasnu negu kože sa celulitom. Dok ekstrakt divljeg kestena učvršćuje kožu i vraća joj tonus, kofein učestvuje u razgradnji masnih ćelija, a ulje semenki grožđa koži daje elastičnost i trenutno je čini glatkijom. Za bolji učinak, preporučuje se u kombinaciji sa kapsulama (dodatak prehrani) sa visoko koncentrovanim bromelainom, L-karnitinom, vitaminom C, cinkom i biotinom.

PRIMENA – Serum naneti na čistu kožu ujutro i uveče i utrljati kružnim pokretima.

Prirodni sastojci - aloe vera, žalfija, kesten, ulje lešnika, kofein, ulje kedra, ruzmarina, ulje grožđa, bromelain (ananas), lovor, koštice kajsije

Body reform kapsule

Dodatak prehrani osmišljen sa ciljem potpomaganja vitalnosti kože. Aktivna formula sadrži bromelain iz ananasa, L-karnitin, prirodan vitamin C koji pridonosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, te biotin i cink za normalan metabolizam makronutrijenata i zdravu kožu.

PRIMENA: Popiti 2 kapsule ujutro, na prazan želudac sa velikom čašom vode.

Za najbolje rezultate, savetujemo kombinaciju Biobaza proizvoda iz Anticellulite linije:

  1. Jutarnja nega: Gel za učvršćivanje kože
  2. Večernja nega: Krema za oblikovanje tela
  3. ''Last minute'' Nutrikozmetički tretman
  4. 2 x nedeljno: Modelirajuća maska za telo sa zelenom glinom

 

sr 4

sr 5