SQUARE SHOP

Serum za pospeševanje porjavenja in ohranitve zagorelosti

98% sestavin naravnega izvora
50mlProdajna cena: 10,03 €

Inovativni serum, katerega vloga je, da na naraven način spodbuja porjavenje kože in ohrani zagorelo polt. Formula, obogatena s PHOTOTAN kompleksom in HYDRAOX kompleksom, podpira naravni proces porjavitve in ohranitve hidratacije. Enostavna uporaba – »booster« se dodaja v hidratantno kremo, proizvod za sončenje al after-sun nego s ciljem spodbujanja porjavitve in ohranjanja zagorelosti. PHOTOTAN kompleks vsebuje sestavine, ki spodbujajo porjavitev, medtem ko je HYDRAOX kompleks kombinacija aloe vere, zelenega čaja in kofeina, ki vzdržujejo hidratacijo in gladi kožo.

Uporaba

Nekaj kapljic seruma dodati proizvodu za nego kože – hidratantni kremi alli proizvodu za sončenje. Po uporabi je treba roke temeljito oprati. Za pripravo kože pred izpostavljanjem soncu priporočamo, da z uporabo pričnete dva tedna pred sončenjem, da bi hitreje porjaveli ga vmešajte v svojo priljubljeno Biobaza marmelado ali suho olje. Da pa bi svojo bronasto barvo kože obdržali tudi po vrnitvi z letovanja, nadaljujte z njegovo uporabo v kombinaciji s hidratantno kremo ali Biobaza S.O.S jogurtom.

Naravne sastavine

aloe vera, kofein, zeleni čaj

INCI: AQUA, SORBITOL (AND) ARGININE HCL (AND) ORNITHINE HCL (AND) TYROSINE (AND) SILICA, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, CAFFEINE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, DIHYDROXYACETONE, ERYTHRULOSE, AROMA* (coconut), PHENETHYL ALCOHOL (AND) CAPRYLYL GLYCOL, CARAMEL, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE.
*Natural

s 3

s 2