SQUARE SHOP

Tropic Sun Self Tanning Mist

96% sestavin naravnega izvora
150ml

Prodajna cena: 11,88 €

BIOBAZA TROPIC SUN MIST ZA SAMOPORJAVITEV ima inovativno naravno formulacijo z dvojnim delovanjem - za bogato vlaženje in za samoporjavitev kože. Mist nežno ovije kožo, se zlahka razmaže in hitro vpije, ne da bi pustil mastne sledi, zato je priporočljiv za nego obraza in telesa. Bogat kompleks izbranih naravnih sestavin močno hidrira in mehča kožo ter v kratkem času spodbudi proces samoporjavitve. Ker koža doseže optimalno ravnovesje hidrolipidne bariere, je tudi obstojnost porjavele polti daljša. Tropic Sun mist z neustavljivim vonjem zagotavlja novo dimenzijo nege s samoporjavitvenim učinkom.

Uporaba: Enakomerno nanesite na čisto, suho kožo. Pustite, da se vpije. Za temnejšo polt postopek ponovite. Po uporabi si umijte roke.

Opozorilo: Izdelek ne vsebuje zaščitnega faktorja in ni namenjen sončenju. Samo za zunanjo uporabo. Izogibati se stiku z očmi. Hranite izven dosega majhnih otrok. Zaradi preobčutljivosti prekinite uporabo. Izdelek ni namenjen otrokom.

SASTOJCI/INGREDIENTS/SESTAVINE/ÖSSZETEVŐK: AQUA, DIHYDROXYACETONE, ERYTHRULOSE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, PANTHENOL, AROMA* (Frangipani), PENTYLENE GLYCOL, AROMA* (Mango Tango), AROMA* (Peach), HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM LACTATE, LACTIC ACID, SERINE, UREA, SORBITOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE**, SODIUM CHLORIDE, ALLANTOIN, BETA-CAROTENE, LIMONENE, CITRAL.                                                                                                                      

**ECOCERT  *Natural      

s 3

s 2