Nutrikozmetični tretma za rast in krepitev las

98% sestavin naravneg izvora
100ml + 40 caps.Sales price 28,68 €
216.05 HRK | 28.68 €

Inovativni tretma sestavljata naravni eliksir za nego lasišča in kapsula (dodatek k prehrani) z idealnim razmerjem med vitamini in minerali za 40-dnevni cikel obnove in spodbujanja rasti las, revitalizacijo kože in krepitev nohtov.ž

Koktajl vitaminov + mineralov (v kapsulah)

Kapsule vsebujejo koktajl visoko koncentriranih vitaminov in mineralov, kot so cink, biotin in selen, ki prispevajo k vzdrževanju normalnih las, baker, ki prispeva k normalni pigmentaciji las, vitamin C, ki prispeva k nastajanju kolagena za normalno funkcijo kože, vitamin B2 in nikotinamid, ki prispevata k ohranjanju normalne kože. 

Navodilo za uporabo: vzeti eno kapsulo dnevno z veliko tekočine, najbolje po zajtrku

Rastlinski eliksir za rast in obnovo las

Namen: 98% naravna, hitro vpijajoča, nemastna formula za revitalizacijo las, obogatena z *inovativno naravno sestavino, ki klinično dokazano spodbuja rast novih las in zmanjšuje njihovo izpadanje. Izvleček koprive pomaga krepiti lasni koren, ricinusovo olje neguje, meta pa pomirja razdraženo lasišče. Za boljši učinek se priporoča stalna uporaba zjutraj in zvečer poleg kapsul (dodatek k prehrani) v času prvih štirideset dni tretmaja.

*patentirana naravna sestavina že tri mesece po začetku uporabe upočasnjuje izgubo las, spodbuja rast las, povečuje gostoto las, kar je dokazano s kliničnimi preiskavami.

Naravne sastavine:

ricinusovo olje, izvleček koprive, metino olje

rastline 16 08

s 5