SQUARE SHOP

MAGDIS

Linijo izdelkov BIOBAZA razvija in izdeluje podjetje Magdis d.o.o., ki jo je leta 1993 v Zagrebu zasnoval gospod Srećko Gross, diplomirani inženir farmacije, strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami v farmacevtski proizvodnji. Magdis d.o.o. se je tekom let s svojo farmacevtsko tehnoligijo in znanjem profiliral v vrhunskega izdelovalca dietetičnih in kozmetičnih izdelkov.
, ter proizvodnjo lekarniških in medicinskih surovin in izdelkov. Poleg proizvodnje farmacevtskih in medicinskih Surovin in izdelkov, podjetje nenehno stremi k razvoju in inovacijam.
Magdis neprestano vlaga v raziskovanje in razvoj, med drugim tudi v izgradnjo sodobnega proizvodnega obrata. Veliki napori se vlagajo v sistem kontrole in kvalitete pod strogimi farmacevtskimi načeli.

BIOBAZA

Biobaza je linija Kozmetičnih izdelkov, ki so jo z veliko pozornosti in ljubeznijo do narave izdelali strokovjaki farmacevtske proizvodnje. Vsi izdelki iz linije Biobaza so prilagojeni občutljivi koži, saj so brez konzervansov, dražečih substanc, umetnih dišav in barvil.
Tekom razvoja izdelkov je vedno na prvem mestu farmacevtska kvaliteta kot tudi velik odstotek naravnih sestavin. Na vsakem izdelku je označen točen delež surovin naravnega porekla.
Biobaza izdelki vsebujejo visokokvalitetene aktivne snovi: naravna masla, rastlinska in eterična olja, izvlečke itd. Vsaka izdelana serija se laboratorijsko testira pred plasiranjem na trg, kvaliteta izdelkov se sistematično spremlja po visokih farmacevtskih standardih. Biobaza uporablja embalažo, ki dodatno ščiti kvaliteto izdelka, je enostavna za uporabo ter preprečuje možno onesnaženje izdelka tekom uporabe.