Tropic Sun Cooling Spray
250 ml

96% sestavin naravnega izvora
250ml
ZERO TOLERANCE TO PARABENS, PRESERVATIVES, SYNTHETIC PARFUMES AND COLORS


Prodajna cena: 10,75 €

BIOBAZA SUN TROPIC MIST ZA POSPEŠENO POJORENJE IN VLAŽENJE KOŽE je lahke, nemastne teksture, s svojimi izbranimi sestavinami pa močno osveži, intenzivno in dolgotrajno vlaži ter spodbuja naravno doseganje bronaste polti. Uporabljajte na plaži, pa tudi kot nego po sončenju za lepo, dolgo obstojno, svilnato polt, saj čudovito diši in ne pušča mastnih sledi.

Uporaba: razpršite po obrazu in telesu med sončenjem. Lahko se uporablja v kombinaciji s kremo za sončenje. Kot nega po sončenju se uporablja na čisti, suhi koži obraza in telesa. Opozorilo: Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi. Ne vsebuje zaščitnega faktorja, zato je priporočljiv za kožo, odporno na sonce ali po prvi porjavetvi. Ne zadržujte se predolgo na soncu, čeprav uporabljate izdelek za zaščito pred soncem. Prekomerno sončenje resno ogroža zdravje.

INGREDIENTS/INCI: AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, PANTHENOL, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PENTYLENE GLYCOL, AROMA* (Frangipani), AROMA* (Mango), AROMA* (Peach), SODIUM LACTATE, LACTIC ACID, SERINE, UREA, SORBITOL, SODIUM CHLORIDE, ALLANTOIN, MENTHOL, BETA-CAROTENE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LIMONENE, CITRAL.

*Natural

s 3

s 2