SQUARE SHOP

MAGDIS

Liniju proizvoda BIOBAZA razvija i proizvodi tvrtka Magdis d.o.o. koju je osnovao u Zagrebu 1993. godine mr. sc. Srećko Gross, dipl. ing. pharm., stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj proizvodnji. Magdis d.o.o. se tijekom godina farmaceutskim tehnologijama profilirao u vrhunskog uslužnog proizvođača dijetetskih i kozmetičkih proizvoda.
Osim proizvodnjom, tvrtka se kontinuirano bavi i razvojem proizvoda. Pored toga, Magdis se bavi proizvodnjom ljekarničkih i medicinskih sirovina i proizvoda.
Magdis kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj, kao i izgradnju suvremenog proizvodnog pogona. Jednako tako, veliki se napori ulažu u sustav kontrole i kvalitete po strogim farmaceutskim načelima.

BIOBAZA

BIOBAZA liniju kozmetičkih proizvoda proizveli su s velikom pozornošću i ljubavlju prema prirodi stručnjaci za farmaceutsku proizvodnju. Biobaza proizvodi su prilagođeni osjetljivoj koži jer su izbjegnuti svi konzervansi, iritansi, mirisi (parfemi) i bojila.
Tijekom razvoja proizvoda stavljen je naglasak na farmaceutsku kvalitetu, kao i visoki udio sastojaka prirodnog podrijetla. Na svakom proizvodu je označen točan udio sirovina prirodnog podrijetla.
BIOBAZA proizvodi sadrže visokokvalitetne aktivne tvari: prirodne maslace, biljna i eterična ulja, ekstrakte i dr. Svaka proizvedena serija se laboratorijski testira prije izlaska na tržište te se sustavno prati kvaliteta proizvoda prema visokim farmaceutskim standardima. BIOBAZA koristi ambalažu koja dodatno štiti kvalitetu proizvoda, jednostavna je za uporabu te sprječava moguće zagađenje proizvoda tijekom njegove primjene.
BIOBAZA svoje proizvode ne testira na životinjama i ne koristi sastojke testirane na životinjama.

BIOBAZA proizvodi ne sadrže genetički modificirane organizme (GMO) niti su proizvedeni korištenjem tehnika genetičkog inženjerstva.

Zahtjev za donacijom pdf file format symbol