SQUARE SHOP

biobaza brine za sve muskarce

 

BIOBAZA MOVEMBER JE BOGATIJI NEGO IKADA

S ciljem podizanja svijesti o važnosti samopregleda, Biobaza za Movember, mjesec posvećen muškom zdravlju, već šestu godinu zaredom priprema novu kolekciju Jajopera. Ove godine Biobaza je pripremila čak tri nova Jajopera, omiljena intimna gela za muškarce, i novu Sportsman kolekciju za njegu tijela. Pod krilaticom «u zdravom tijelu, zdrav duh», Biobaza poziva sve muškarce da tijekom studenog posebnu pažnju posvete svom zdravlju i apelira na #operitesrazlogom. Zato su Jajoper Mixologist, Sportsman i Melem idealni partneri pod tušem jer rano otkrivanje bilo kakve promjene na testisima povećava mogućnost neinvazivnog liječenja i sprječavanja razvoja galopirajućeg karcinoma. Posebnu pažnju samopregledu tijekom rutinske higijene trebali bi pridavati muškarci u najugroženijoj dobi, od 15. do 35. godina. Zato, potražite omiljeni Jajoper i posvetite se svom zdravlju!

U sve dm prodavaonice stigla je nova kolekcija Biobaza Jajopera, popularnog gela za intimnu njegu muškarca, kao i nova Sportsman kolekcija za njegu tijela. Posebno osmišljeni za ovaj Movember, Biobaza proizvodi namijenjeni su svakodnevnoj higijeni muškaraca, ali s ciljem podizanja svijesti o sve većem javno-zdravstvenom problemu koji pogađa vrlo mlade muškarce – karcinomu testisa.

Ove godine na policama će vas dočekati vibrantan, biljno-voćni Mixologist – za sve one koji vješto miješaju, osvježavajući Sportsman – za sve one koji su stalno u pokretu, i najnježniji Melem – za sve one koji vole uživati u trenucima beskompromisne nježnosti. Potražite omiljeni Jajoper i #operitesrazlogom jer je to upravo cilj ove kampanje.

A kako bi zadržali svježinu i mirisnost tijekom cijelog dana, tu je nova Biobaza Sportsman kolekcija koja uključuje 2u1 gel za tuširanje i pranje kose, te dezodoranse u roll-onu i stiku. Osvježavajuća kombinacija mirisa kadulje i slatke naranče čini čudo na koži, a ujedno njeguje i omekšava, dok kosi vraća lepršavost i prirodan sjaj. Nenametljiv miris svježine zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim te će vas motivirati da stalno budete aktivni. Jer krilatica «u zdravom tijelu, zdrav duh» savršeno odgovara baš ovom Movembru, ali i svakom drugom mjesecu s obzirom na to da bi nam zdravlje i blagostanje trebalo biti na prvome mjestu.

Potražite novitete iz Biobaza Jajoper i Sportsman kolekcije u svojoj dm prodavaonici. Za kupnju proizvoda iz ponude muške njege u vrijednosti od 35 EUR, na dar dobivate sportsku torbu. Da ne možete reći da vas nismo u potpunosti opremili za aktivan, zdrav život!

#operitesrazlogom